ÎN ATENȚIA BUZOIENILOR! PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL AL SJML BUZĂU, ÎN CONDIȚIILE STĂRII DE URGENȚĂ

0
992

În actualul context al stării de urgență, ce a fost decretată la începutul acestei săptămâni, Spitalul Județean anunță programul de lucru cu publicul al Serviciului Județean de Medicină Legală Buzău. Astfel, consultațiile medico-legale la cerere sau la solicitarea organelor de cercetare penală pot fi făcute zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00-12:00. Primirea rezultatelor și eliberarea certificatelor medico-legale se va face doar vineri, între orele 10:00-12:00.

În ceea ce privește probele biologice recoltate în vederea determinării alcoolemiei/alcooluriei, acestea vor fi aduse de organele de poliție la Laboratorul de Toxicologie al SJML Buzău, în fiecare miercuri, între orele 08:00-12:00. Cazurile urgente vor fi primite în fiecare zi, în timpul programului normal de lucru anunțate telefonic, în prealabil.

În caz de urgență, organele judiciare (Poliție, Parchet, instanțe de judecată) au acces în incinta S.J.M.L Buzău, în orice zi, în timpul programului de lucru, după efectuarea triajului epidemiologic și după contactarea telefonică în prealabil, a medicului legist șef sau a înlocuitorului acestuia. Pentru evitarea deplasărilor inutile și informații suplimentare, conducerea Spitalului Județean îi roagă pe buzoieni să apeleze la numărul de telefon al S.J.M.L. Buzău, 0238/719256.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =