PROIECT DE HOTĂRÂRE SUPUS DEZBATERII PUBLICE

0
480

Pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal din luna aprilie 2020 a fost iniţiat proiectul de hotărâre cu caracter normativ pentru completarea Hotărârii nr. 191/2018 a CLM privind stabilirea unor limite de circulație pentru vehiculele de transport marfă pe unele drumuri publice din municipiul Buzău. Proiectul respectiv vizează permiterea accesului cu titlu gratuit a autovehiculelor tip ”ȘCOALA” cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în zilele de examinare.

,,Instituția Prefectului – Județul Buzău a solicitat Primăriei municipiului Băzău, prin adresa nr. 8698/28.06.2019 permiterea accesului cu titlu gratuit a autovehiculelor tip ”ȘCOALA” cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în zilele de examinare, între orele 08:30 și 14:30. Având în vedere prevederile Ordinului Ministerului Administrației și Internelor nr. 268 din 8 decembrie 2010 privind procedura de examinare pentru obținerea permisului de conducere, conform cărora activitatea de examinare pentru aceste categorii de autovehicule trebuie să se desfășoare pe o infrastructură rutieră care să permit parcurgerea unor trasee pe categorii de drumuri care să cuprindă intersecții și joncțiuni, intersecții cu sens giratoriu, etc., propunem permiterea accesului autovehiculelor tip ”ȘCOALĂ” a căror masă totală maximă autorizată este mai mare de 7,5 tone, în zilele de luni, marți și miercuri ale fiecărei săptămâni, între orele 08,30 și 14,30 , numai în cadrul activității de examinare și care au aplicat în mod vizibil caseta cu inscripția ”EXAMEN” pe traseul Bdul Industriei – Rond DUCTIL – strada Drăgăicii – Pasaj Drăgaica – B-dul 1 Decembrie 1918 – Calea Eroilor și retur” se arată în expunerea de motive.

Persoanele fizice şi juridice interesate pot consulta proiectul de hotărâre pe site-ul autorităţii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro, la avizierul primăriei sau aici NORMATIV Hot. Completare HCL nr.191 2018 Limite Circulație . Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 13 aprilie 2020, la Petronela Jipa responsabilă pentru relaţia cu societatea civilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =