HOROSCOP 13-19 MARTIE 2020

0
437

Berbec – Ai multe de făcut la serviciu și de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi îndeaproape. Cum sănătatea este foarte vulnerabilă, ar fi bine să apelezi la colegii de încredere pentru a te sprijini.

Taur – Cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin.

Gemeni – Aparent este în regulă în segmentul domestic, dar conflictele mocnesc în umbră. Fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare. Cumva se simte în aer, că lucrurile nu mai merg ca înainte.

Rac – Multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Intervin și treburile gospodărești sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei.

Leu – Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel, apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile pierderi sau cheltuieli nefolositoare.

Fecioară – Începi săptămâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora.

Balanță – Perioada te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt locul de muncă și sănătatea.

Scorpion -Se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera ta profe­sio­na­lă și imagina publică. Ține cont de cele aflate.

Săgetător – O perioadă interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul.

Capricorn – Ești animat de gânduri mărețe, dornic de a te pierde în călătorii începărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă vei fi nevoit să revii în acum și aici. Totuși sunt șanse de o călătorie.

Vărsător – Prin intermediul colaborărilor sau din cauza partenerului de viață este posibil să plătești daune serioase. Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență!

Pești – Socializarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 15