AUTORITĂȚILE BUZOIENE SE PREGĂTESC PENTRU CE E MAI RĂU

0
904

Pe lângă fosta tabără școlară de la Arbănași, care adăpostește deja 41 de persoane, tabăra de la Poiana Pinului ar putea fi și ea pusă la dispoziție pentru a caza temporar persoane întoarse recent din țările cu epidemie de coronavirus. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, în cadrul unei întâlniri organizată de Prefectură.

Și Sala Sporturilor din municipiu ar putea deveni, în caz de urgență, spațiu de cazare pentru suspecți de infectare cu COVID 19. De asemenea, Primăria Buzău a decis ca mini-hotelul de la Stadionul Gloria să devină centru de carantină, în caz că situația va degenera.

Prefectul județului, Leonard Dimian, a făcut un apel la calm și îi îndeamnă pe buzoieni să țină cont de toate măsurile anunțate de autorități. În același timp, prefectul le recomandă cetățenilor care se întorc din țările cele mai expuse îmbolnăvirilor cu COVID 19 să dea dovadă de spirit civic.

În acest moment, în județul Buzău, 345 de persoane sunt izolate la domiciliu, iar alte 41 de persoane se află în carantină. O singură persoană din județ este infectată cu coronavirus. Este vorba despre o femeie de 73 de ani, din comuna Pârscov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =