MĂSURI DE URGENȚĂ IMPUSE DE CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU. ACCESUL ÎN SEDIUL INSTITUȚIEI VA FI RESTRICȚIONAT, PÂNĂ LA FINELE LUNII MARTIE

0
592

În contextul evoluției epidemiei cu coronavirus COVID – 19, în regim de urgență, pentru accesul cetățenilor în sediul administrativ al Consiliului Județean Buzău, se vor lua următoarele măsuri:

  1. Amenajarea unui birou de comunicare direct cu beneficiarii de servicii ai Consiliului Județean Buzău în holul Sălii Mari. În acest scop la nivelul acestui birou de lucru cu publicul, cu destinație specială, se va realiza schimbul/prelucrarea documentelor, respectiv purtarea discuțiilor. Acest spațiu se va supune regulilor privind dezinfectarea prevăzute în recomandarea D.S.P. Programul de lucru alocat acestuia va fi de maxim două ore pe zi, în in intervalul orar: 10.00 -12.00.
  2. Cetățenilor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree) li se va interzice accesul în incinta instituției. Comunicarea acestora cu reprezentanții Consiliului Județean Buzău se va realiza exclusiv prin intermediul postei și postei electronice;
  3. În vederea eliminării riscurilor și vulnerabilităților generate de epidemia cu coronavirus COVID-19, activitățile privind audiențele vor fi suspendate în perioada 10 – 31 martie 2020, urmând ca, după această perioadă să se ia noi decizii, în funcție de evoluția situației. Activitatea de relații cu publicul se va desfășura exclusiv prin poștă și poșta electronică.
  4. În concordanță cu măsurile prezentate mai sus, activitățile cu publicul ce urmau a fi desfășurate la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău se suspendă pe o perioadă nedeterminată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =