AUTORITATEA ELECTORALĂ PERMANENTĂ A LANSAT, ÎN DEZBATERE PUBLICĂ, MODELELE BULETINELOR DE VOT CARE VOR FI FOLOSITE LA ALEGERILE LOCALE

0
493

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că a elaborat și lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre a autorității pentru aprobarea modelelor buletinelor de vot care sunt folosite la alegerile locale. Prin proiectul de act normativ se propune aprobarea modelului buletinului de vot utilizat la alegerea consiliilor locale, modelului buletinului de vot utilizat la alegerea primarilor și a primarului general al municipiului București, modelului buletinului de vot utilizat la alegerea consiliilor județene și a consiliului general al municipiului București și a modelului buletinului de vot utilizat la alegerea președinților consiliilor județene.

Totodată, se stabilesc și diferite caracteristici ale modelelor buletinelor de vot menționate mai sus. Proiectul de act normativ a fost publicat pe site-ul www.roaep.ro la data de 06.03.2020 și poate fi consultat la secțiunea Legislaţie electorală – Transparență decizională. Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise la adresa de e-mail:departamentul.legislativ@roaep.ro până la data de 17.03.2020. Mai jos puteți citi referatul de aprobare pentru modele de buletine de vot pentru alegerile locale:Referat de aprobare modele buletine de vot locale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 67