GALERIE FOTO: NOI REGULI DE CIRCULAȚIE VOR FI IMPUSE ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU SĂRAT

0
2458

Noi măsuri privind circulația rutieră și pietonală vor fi impuse, în perioada următoare, în municipiul Râmnicu Sărat. Modificările au fost aprobate deja de Consiliul Local Municipal, în urma propunerilor înaintate de Comisia Locală pentru Sistematizare a Circulației. Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat a aprobat înființarea unor noi treceri de pietoni, străzi cu sens unic, dar și un sens giratoriu la intersecția străzilor Patriei și Unirii.

Alte măsuri vizează amplasarea și montarea de balize direcționale de dimensiuni reduse, la ieșirea din Stația Taxi, la Gara din Râmnicu Sărat, înspre strada Horia, unde se află peroane pentru transportul de persoane. De asemenea, vor fi montate două camere de supraveghere pentru zona din fața Gării. Tot pe strada Horia se va înființa sens unic, începând de la intersecția cu strada Matei Basarab.

Consiliul Local a mai aprobat instituirea regulei ,,Drum cu prioritate” pentru strada Horia începând de la intersecția străzilor Crângul Meiului și Cărămidari până la ,,Sensul giratoriu” de la Gară. La intersecția strazii Căieți cu Horia vor fi montate rezonatoare de viteză pe ambele sensuri de circulație. De asemenea, în zona tuturor trecerilor de pietoni de pe strada Principele Ferdinand vor fi montate balize de dimensiuni reduse, pentru a împiedica parcarea vehiculelor care diminuează vizibilitatea asupra trecerilor de pietoni.

Nu în ultimul rând, la intersecția Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Lalelelor va fi montat un indicator cu semnificația ,,Stop” pe partea dreaptă în sensul de circulație înspre strada Crângul Meiului, pentru participanții la trafic care vin dinspre strada Păun Pincio. Consiliul Local a stabilit să fie instituită regula ,,Drum cu prioritate” și pe strada Principele Ferdinand cu intersecția B-dul Nicolae Bălcescu, cu trafic înspre Gară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 + = 46