ÎNCĂ UN PAS SPRE CUPELE EUROPENE PENTRU HANDBALISTELE GLORIEI BUZĂU

0
501
Sursa foto: Gloria Buzău Handbal (Facebook)

Elevele lui Ovidiu Mihăilă au reuşit să câştige, în această seară, meciul disputat acasă, cu Handbal Club Zalău. Jucătoarele Gloriei s-au impus cu 23 la 18, dupa o repriză secundă de excepţie. Primul parte a meciului a fost însă cât se poate de echilibrat, cu greșeli din partea ambelor combatante, dar și a brigăzii de arbitri. La pauză, Gloria a intrat în avantaj, 10 la 8, și nimeni nu se aștepta ca ritmul partidei să fie complet rupt, în actul secund al meciului.

În a doua repriză, experiența și-a spus cuvântul. Handbalistele de la Gloria, mai mature și mai rodate în primul eșalon al handbalului românesc, și-au impus jocul și s-au distanțat, constant, pe tabela de marcaj. Echilibrul s-a rupt în minutul 47, atunci când Gloria a reușit să obțină un avantaj de patru goluri. Grație victoriei de ieri, Gloria urcă pe poziția a patra în clasamentul Ligii Florilor, la numai un singur punct în spatele celor de la Minaur Baia Mare.

Buzoiencele au 35 de puncte, cu cinci peste Dunărea Brăila. Pentru Buzău, urmează partida de cupă cu Minaur Baia Mare. Meciul se va disputa joi, iar dacă Gloria învinge se va califica în final-four-ul competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 72