AFACERIST DIN RÂMNICU SĂRAT, FONDATORUL UNUI CONCEPT UNIC ÎN ROMÂNIA

0
1124

Este vorba despre Cosmin Răileanu, care a devenit antreprenor încă din perioada studenției, iar de 6 ani a pus bazele unei afaceri pe cât de originale, pe atât de profitabile: comercializarea on-line a materialelor de construcții. Notorietatea afaceristului din Râmnicu Sărat a fost confirmată recent de prezența sa în cadrul unui cunoscut show economic difuzat de una dintre cele mai populare televiziuni naționale.

Ideea afacerii care l-a propulsat pe Cosmin  Răileanu printre antreprenorii de succes din România a prins contur cu ani în urmă când căuta materiale de construcții pentru propria casă. Primind oferte de la diverse firme, el a observat că furnizorii nu țin seama de volumul comenzilor în stabilirea prețurilor și nu acordă consiliere, lucruri esențiale care sunt în dezavantajul clienților.

Omul de afaceri din Râmnicu Sărat consideră că a fost extrem de inspirat atunci când a ales piața materialelor de construcții și a abandonat comertul clasic în favoarea celui on-line. Afaceristul mărturisește că este foarte important ca potențialii clienți să fie informați în privința prețului, dar mai ales a calității materialelor pe care le achiziționează.

Râmniceanul speră ca afacerea sa să devină tot mai solidă, dar este conștient că asta implică multă muncă, responsabilitate, seriozitate față de client și o echipă puternică. Cosmin Răileanu spune că succesul său se datorează, în mare măsură, oamenilor din jur cu care lucrează, în firmă ajungând în ultima perioadă persoane de diferite vârste și din diferite domenii de specializare. Toți și-au dorit să se implice și uneori chiar să-și depășească limitele.

Antreprenorul spune că, într-un oraș mic, cum este Râmnicu Sărat,  sunt avantaje și dezavantaje pentru dezvoltarea unei afaceri, dar orice obstacol poate fi depășit atunci când crezi în visul tău. Râmniceanul îi încurajează pe tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă, dar și pe cei plecați din oraș, care vor să se reîntoarcă acasă să creadă în forțele lor și că își pot construi o viață frumoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 45