PREMIERĂ PENTRU SPORTUL BUZOIAN

0
594

După participarea la Campionatul Național pe Secțiuni, care s-a desfășurat la Piatra Neamț în perioada 29 februarie-1 martie 2020,  doi sportivi ai Clubului de Dans Vibe Dance Studio au intrat în topul celor mai bune perechi  ale României la categoria de vârstă 6-9 ani pe ambele secțiuni, Campionatul Național Standard și Campionatul Național Latino.

Astfel, perechea formată din Tudor Oprea și Daria Maria Clopoțel va beneficia de două perioade de pregătire organizate de Federația Română de Dans Sportiv cu cei mai buni antrenori din România și din afara țării. În cadrul celor două stagii de pregătire se vor întâlni cele mai bune perechi ale României la toate categoriile.

Acestea nu sunt singurele rezultate bune ale clubului,  Andrei Anghel și Mihaela Cîrstian au obținut la categoria lor de concurs, E Junior 1 locul 2, iar Eduard Rusu și Alessia Cristea au reușit să se claseze primii la Open Basic Standard Junior 1 și pe locul 3 la  Open Basic Standard Junior I. În plus, Eduard și Alessia s-au clasat pe locul 18 la Campionatul Național Standard Junior I și Campionatul Național Latino Junior I.

Sportivii au fost însoțiți, îndrumați și susținuți pe tot parcursul competițiilor de antrenorii Alin Ion și Alexandra Darie. Rezultatul clubului buzoian a fost posibil datorită unui cumul de forțe al sportivilor care au concurat, antrenorilor care au coordonat cu profesionalism și responsabilitate evoluția sportivilor și, nu în ultimul rând, al părinților care susțin necondiționat pasiunea copiilor în acest sport. Următoarea competiție din calendarul acestui sezon va fi la Galați, Danube Dance Fest, 21 martie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =