SUPORTERII GLORIEI BUZĂU INVITAȚI LA DOUĂ COMPETIȚII SPORTIVE

0
580
Sursa foto: Arhivă

Sportivii Gloriei Buzău vor avea de disputat în acest sfârșit de săptămână două competiții importante. Mai întâi, sâmbătă, 29 februarie 2020, începând cu ora 13:00, voleibaliștii buzoieni vor înfrunta în Sala de Sport a Clubului Sportiv Școlar Buzău,  CS Dinamo București, în etapa a XVIII-a din Divizia A1 Masculin. Mai apoi, duminică, 1 martie, cu începere de la ora 17:00, va avea loc partida de fotbal dintre SCM Gloria Buzău și AS FC Universitatea Cluj, aceasta fiind prima partidă disputată pe teren propriu de la reluarea sezonului competițional din Liga a 2-a.

Pentru partida de volei, intrarea în Sala de Sport a Clubului Sportiv Școlar Buzău este liberă. Pentru meciul de fotbal, SCM Gloria Buzău pune la dispoziția spectatorilor următoarele categorii de bilete: Peluze: 5 lei; Tribuna II: 8 lei; Tribuna I: 10 lei; Tribuna 0: 15 lei. Biletele se pot achiziționa sâmbătă, 29 februarie 2020 și duminică, 1 martie 2020, de la următoarele case de bilete:

  • Poarta principală de acces în Parcul Crâng – o casă deschisă sâmbătă, între orele 09:00 – 17:00, cu 1 operator; ambele deschise în ziua meciului, între orele 10:00 – 18:00, cu 3 operatori);
  • Poarta 1 (Piața Crâng) – o casă cu 2 operatori (deschisă în ziua meciului, între orele 10:00 – 18:00);
  • Poarta 2 (Electrica) – o casă cu 2 operatori (deschisă în ziua meciului, între orele 10:00 – 18:00);
  • Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00).

Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces. Pentru îmbunătățirea desfășurării evenimentelor sportive care se vor desfășura la stadionul Municipal „Gloria” Buzău, dorim să informăm publicul asupra unui set de măsuri organizatorice necesare. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Copiii cu vârsta mai mică de 16 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.  Intrarea va fi permisă pe următoarele porți:

  • Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 3 (Stadion „Metalul”): Acces galeria oaspete; Acces persoanele cu dizabilități
  • Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0; Acces Tribuna VIP nr.1; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 87