HOROSCOP 21-27 FEBRUARIE

0
755

Berbec – Simți nevoia de a-ți remodela conștiința și implicit filozofia de viață. Sunt posibile discuții cu parteneri străini, demersuri pentru călătorii, pentru studii sau chiar pleci pe neașteptate într-o călătorie surpriză. Imaginea ta în ochii celorlalți este controversată și ar trebui să iei în seamă acest lucru.

Taur – Poți primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, din partea partenerului de viață sau a colegilor de serviciu. Foarte animat devine segmentul relațiilor cu străinătatea, al călătoriilor și al pregătirii educaționale.

Gemeni – Dialogurile cu ceilalți vor pune bazele unor acțiuni și câștiguri viitoare de bun augur. Este bine să ții cont și de sugestiile altora, dar să-ți susții și punctele tale de vedere. Este rost de a-ți îmbunătăți veniturile din colaborări sau din moșteniri, partaje personale și profesionale.

Rac – Multă forfotă la serviciu, însă va trebui să-ți rezervi timp și energie fizică și pentru treburile personale și cele domestice. Programează totul cu măsură și prudență, pentru că sănătatea îți poate crea neplăceri serioase.

Leu – Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotărî să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli.

Fecioară – Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse, însă depinde numai tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor.

Balanță – Ești înconjurat de multă lume, însă unii te vor sâcâi destul de mult. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajma ta. Acasă, în familie este multă forfotă, existând riscul demarării unor conflicte pe termen lung.

Scorpion – Îți cresc veniturile obținute din munca proprie, dar apar și cheltuieli în fața cărora le reziști cu greu. Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe întâlniri și dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tău moral, dar acordă-l cu măsură.

Săgetător – Ai multă energie și poți rezolva treburile restante, atât cele din plan personal, cât și cele din plan profesional. Nu forța nota, pentru că energia vitală este fluctuantă. Apar câștiguri din munca desfășurată la un loc de muncă, dar totodată apare și ispita cheltuielilor.

Capricorn – Stările tale de spirit osci­lează mult pe tot parcursul săptămânii, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile și menține un ritm con­stant în acțiuni. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să mergi la controale de specialitate.

Vărsător – O discuție cu un prieten îți va oferi idei și lămuriri deosebite privitor la evenimentele în care ești implicat. Ar fi bine ca unele amănunte despre tine și intențiile tale să nu le divulgi nimănui. Sănătatea este precară.

Pești – Mediul socio-profesional te solicită mult. Se recomandă prudență în dialogurile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale. Foarte ușor, pe neobservate îți pot fi compromise imaginea publică și poziția în cadrul unui colectiv de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =