HOROSCOP 14 – 20 FEBRUARIE 2020

0
778

Berbec – Mult de lucru la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Taur – Zile interesante pentru relațiile sentimentale și pentru cele cu copiii. Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi, chiar și implicarea în hobby-uri comune. Totuși ai grijă să ții cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți.

Gemeni – Ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei împreună cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale.

Rac – Se vor evidenția întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Mulți te vor provoca la discuții indiscrete, dorind, sub o mască binevoitoare, să afle cât mai mult din viața ta personală și din planurile profesionale. Fii prudent!

Leu – Perioada aduce un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atât cât ai dori. Totuși te poți descurca foarte bine.

Fecioară – Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Reține ce se petrece în aceste zile, atât la locul de muncă, cât și în segmentul sănătății.

Balanță – Sunt zile bune pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău. Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Se pot evidenția unele afecțiuni. Odihna, alimentația corectă, plimbările ușoare în aer liber te însănătoșesc și-ți limpezesc gândurile.

Scorpion – Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Totuși, informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, undeva, cândva. Îngrijește-ți sănătatea, care este destul de vulnerabilă.

Săgetător – Se conturează multe evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine înainte să accepți.

Capricorn – Se pare că ești susținut de către șefi sau de persoane cu autoritate. Însă, depinde de tine cum gestionezi relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora. Prietenii îți sunt alături și te sfătuiesc de bine.

Vărsător – Apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Recomandabil este să verifici toate documentele cu care ai de-a face și să te informezi corect și la timp cu privire la tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții.

Pești – Colaborările și relația cu partenerul de viață sunt evidențiate. Este nevoie să asculți și să ții cont de sugestiile și doleanțele celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte. Finalul săptămânii îți aduce vești din și despre străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =