DRUMURILE NAȚIONALE AU FOST DESCHISE TRAFICULUI

0
681
Sursa foto: Arhivă

UPDATE 2: Pompierii din punctul de lucru Padina se deplasează pe DJ 2C spre localitatea Tovărășia (județul Ilfov) cu scopul de a verifica și ajuta posibile persoane care se află blocate în autoturisme. Pentru moment, nu poate fi confirmat numărul de persoane, sau dacă ar mai fi în zonă. Între timp, pompierii buzoieni intervin la acest moment, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință localitatea Izvorul Dulce, comuna Merei. În zonă s-a deplasat și o ambulanță SMURD.

UPDATE 1: Autoritățile buzoiene au decis redeschiderea traficului pe DN 2 tronsonul 1, Buzău-limită cu Ialomița.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Rafalele de vânt ce au depășit 100 km/oră au făcut prăpăd azi-noapte în județ. Au fost smulse de vântul puternic, acoperișuri, copaci, cabluri de electricitate, iar în orașe unele panouri publicitare au fost culcate la pământ. Autoritățile buzoiene au luat decizia azi-noapte să închidă circulația pe toate drumurile naționale care tranzitează județul, iar DJ 203 Ziduri-Bălăceanu a fost închis, din cauza vizibilității reduse. Potrivit Prefecturii Buzău, începând cu ora 8.00 s-au ridicat  restricțiile de pe DN 1B Buzău-Ploiești și de DN 10 Buzău-Întorsura Buzăului Brașov. O jumătate de oră mai târziu, s-au ridicat restricțiile pe DN 2, tronsoanele 2 și 3, Buzău-limită cu Vrancea. Autoritățile au decis însă, pentru moment, să mențină închis DN 2 tronsonul 1, Buzău-limită cu Ialomița.

Pe de altă parte, mii de abonați sunt în continuare fără curent electric. Este vorba despre 8.700 de abonați din localitățile Săhăteni, Breaza, Pietroasele, Cernătești, Beceni,  Bisoca, Sărulești, Amaru, Movila Banului, Florica, Mihăilești, Gherăseni, Năeni, Blăjani, Stâlpu, Cănești, Chiliile și Scorțoasa. În Buzău, vântul puternic a distrus 39 de acoperișuri, iar 9 mașini au fost înzăpezite sau au derapat și au ajuns în șanț.

La Spitalul Județean Buzău au fost transportați la spital 34 de pacienți cu risc, dintre care : două gravide la Maternitate, 21 de pacienți care necesită dializă și 11 pacienți dependenți de oxigen. Pacienții care necesita dializă și pacienții dependenți de oxigen au fost internați pe secțiile Chirurgie, Ortopedie și ORL. La acest moment, se intervine pentru degajarea unei bucăți  de tablă de pe acoperișul unei case în municipiul Buzău și a unei balustrade desprinsă de la pod CFR Avicola, din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 19