AVARII MAJORE ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU SĂRAT! APROAPE JUMĂTATE DIN ORAȘ A RĂMAS FĂRĂ CURENT ELECTRIC

0
1782

UPDATE 3: Începând cu ora 15:00, se ridică restricțiile de pe DN2 C, Buzău – limită cu Ialomița și de pe DN 2B, Buzău-limită cu Brăila.

UPDATE 2: Începând cu ora 14:00 se ridică restricțiile pe DN 22 Râmnicu Sărat – Ovidiu.

UPDATE 1: Potrivit viceprimarului municipiului Râmnicu Sărat, Florian Nicolae, avariile majore au fost rezolvate, inclusiv cele din bariera Focșani. la acest moment, mai sunt câteva cabluri căzute pe unele străzi din oraș.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două avarii majore ale Electrica s-au înregistrat în această dimineață în municipiul Râmnicu Sărat. Potrivit conducerii societății, un cordon care alimentează stația mare a fost rupt. În același timp a fost înregistrat și un scurt-circuit într-un post de transformare care s-a propagat către stația mare de alimenatre cu energie electrică a orașului. Din acest motiv, mai multe echipamente de comutație în rețeaua de distribuție a energiei electrice au fost avariate. Ca urmare a acestor defecțiuni, cartiere întregi sunt afectate de probleme, inclusiv zona centrală. ,,Din cauza vântului în stația Costieni un cablu s-a rupt. Un cordon care alimentează stația cu 110 și am rămas în această dimineață, fără stația Costieni. La ora aceasta este deja rezolvată. (…) Al doilea eveniment, care a fost simultan cu primul, s-a întâmplat undeva pe linia Ștrand, de la un post de transformare, care a avut un scurtcircuit probabil, cablul care îl alimenta a explodat în pământ, și mai departe s-a propagat către stația de 110, stația mare din Râmnicu Sărat unde au fost afectate câteva echipamente de comutație”, a declarat Fănică Bîrlă, directorul tehnic Electrica Buzău. Pe de altă parte, două drumuri naționale care tranzitează județul Buzău sunt închise. Este vorba despre DN 22 Rm. Sărat – Ovidiu (km 0+000 – km 287+000) și DN 2C Costești – Slobozia (km 0+000 – km 79+400).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =