NATURA S-A DEZLĂNȚUIT ȘI ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU SĂRAT!

0
4474

Vântul puternic a făcut serioase pagube și în municipiul Râmnicu Sărat. În multe zone din oraș, firele de electricitate s-au rupt, panourile au picat, ramuri de copaci au căzut, iar acoperișul de la mai multe clădiri s-a desprins. La fața locului se intervine pentru remedierea situațiilor apărute. În fiecare zonă a orașului se înregistrează continuu evenimente nefericite generate de vânt: întreruperi de lumină, copaci căzuți, panouri publicitare, garduri și acoperișuri de clădiri doborâte. Mai nou, pe carosabil a început să se așeze și zăpada, ceea ce va face mult mai dificilă circulația.

În ce privește parcarea mașinilor, autoritățile râmnicene atrag atenția cetățenilor să țină cont de posibilele amenințări: copaci în apropiere sau zone instabile. Unele mașini au fost deja afectate de unii copaci care au fost doborâți de rafalele puternice de vânt.

Având în vedere aceste situații, autoritățile râmnicene îi sfătuiesc pe cetățeni ca, în această noapte, să rămână în case. De altfel, mâine, școlile și grădinițele din municipiul Râmnicu Sărat, precum și cele din județul Buzău vor fi închise. Judeţul Buzău se află sub avertizare meteorologică de cod roşu în intervalul 5 februarie, ora 18.00 – 06 februarie, ora 08.00, fenomene vizate fiind viscol puternic, rafale de peste 100-120 km/h, vizibilitate redusă spre zero. De asemenea, și restul județului va intra sub cod roșu de viscol începând cu ora 22.00 și până joi dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

62 + = 65