PROBLEMA PARCĂRILOR DIN RÂMNICU SĂRAT, ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

0
898
Sursa foto: Arhivă

Problema locurilor de parcare de reședință din Râmnicu Sărat va fi dezbătută mâine de administrația locală împreună cu cetățenii. Reprezentanții Primăriei sunt convinși că printr-un permanent dialog cu locuitorii orașului, dar și prin participarea unui număr cât mai mare de cetățeni la dezbaterile publice, multe dintre problemele comunității locale ar putea fi rezolvate mai ușor. Dezbaterea publică de mâine după-amiază va avea loc la sediul Primăriei Râmnicu Sărat. În cadrul discuțiilor, cei prezenți vor avea ocazia să-și prezinte opiniile cu privire la actualizarea regulamentului privind întreținerea, atribuirea sau licitarea locurilor de parcare de reședință din municipiu.

Municipiul Râmnicu Sărat se confruntă deja cu criză a locurilor de parcare având în vedere numărul tot mai mare de autoturisme. Pentru rezolvarea situației trebuie găsite noi măsuri care să mulțumească, atât administrația locală, cât și cetățenii. Consilierii PNL spun că mulți cetățeni s-au arătat nemulțumiți de faptul că Regulamentul parcărilor de reședință a fost pus déjà în aplicare, fără a fi adoptat de Consiliul Local, iar la reînnoirea contractelor, societatea Acvaterm a solicitat proprietarilor de mașini o serie documente suplimentare.

Liberalii consideră că noul regulament de organizare și funcționare al parcărilor de reședință trebuie aplicat doar în condițiile în care va fi  adoptat de Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat. Din acest an, pentru a da posibilitatea tuturor ramnicenilor sa beneficieze de un loc de parcare, societatea Acvaterm intenționează să acorde doar cate un loc pentru fiecare apartament, indiferent de numarul familiilor sau al autoturismelor deținute de apartamentul respectiv. Pentru cei care solicita mai multe locuri de parcare, administația locală ia în calcul varianta licitatiei, în funcție de numărul locurilor de parcare rămase neocupate. În municipiul Râmnicu Sărat sunt marcate și date în folosință 2737 locuri de parcare de reședință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =