COPILĂ DE 2 ANI ÎN STARE GRAVĂ, DUPĂ UN TERIBIL ACCIDENT, PRODUS LA IEȘIRE DIN LOCALITATEA COSTEȘTI

0
655

UPDATE: Fetița de 2 ani rănită în accidentul de aseară a murit la Spitalul Bagdasar Arseni din București, acolo unde fusese transferată. Părinții ei și șoferul bucureștean, din cealaltă mașină implicată în accident, sunt internați la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului rutier grav, produs la ieșire din localitatea Costeşti. Una dintre victime este o fetiţă în vârstă de 2 ani, în stare foarte gravă, intubată, cealaltă este tatăl acesteia, un tânăr de 28 de ani, care prezintă multiple leziuni – TCC, TCF, contuzie piramida nazală, traumatism toraco-abdominal, traumatism membru inferior și superior, intubat, a treia victimă este o șoferiță de 26 de ani din Gherăseni, care ar fi provocat accidentul. Micuța și tatăl acesteia erau pasageri în mașina condusă de buzoiancă. Ultima persoană rănită este șoferul din cealaltă mașină implicată în evenimentul rutier, un bărbat de 44 de ani, din București, care s-a ales cu politraumatisme, cu traumatism toracic, abdominal, lombar, de bazin și de antebraț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă, fetiţa este în comă de gradul 3, intubată, prezintă leziuni cerebrale, ce a necesitat transfer la Bucureşti, la Spitalul Bagdasar. Din primele date ale IPJ Buzău, autoturismul condus de  șoferița de 26 de ani din Gherăseni, din direcția București către Buzău, la ieșire din localitatea Costești, a intrat în coliziune cu o mașină condusă din sens opus de bucureștean. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 85