ATENȚIE, ȘOFERI! RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN ZONA PODULUI METALURGICA

0
636

Având în vedere începerea lucrărilor de reabilitare la pasajul Metalurgica peste DN 2B, Primăria Buzău anunță participanţii la traficul rutier că astăzi, începând cu ora 08.00, vor fi instituite restricţii de circulaţie în zona pasajului, cu semnalizarea rutieră aferentă.

Astfel, se închide traficul pentru autovehicule pe ambele artere de circulaţie situate sub Pasajul Metalurgica De asemenea, se închide circulaţia autovehiculelor pe breteaua de acces a pasajului dinspre Brăila către Bdul Industriei ( bretea spate Muşatini). Pe şoseaua Brăilei, circulația autovehiculelor dinspre Buzău către Bulevardul Industriei şi spre Brăila, respectiv dinspre Brăila către Buzău şi Bulevardul Industriei, se va desfăşura în ambele sensuri de circulaţie pe actualele bretele de urcare, respectiv de coborâre ale pasajului.

În zonă se vor afla echipaje de poliţie rutieră şi poliţişti locali, care vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce. În acest context, le este reamintit conducătoritor auto că pentru buna desfăşurare a traficului şi pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere nedorite trebuie să ţină cont de semnalizarea si restricţiile instituite pe sectoarele de drum unde se desfășoară lucrări de reamenajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 12