SE CAUTĂ SOLUȚII PENTRU T.U.C.

0
719

Pierderile înregistrate de societatea Transport Urban Călători din Râmnicu Sărat îngrijoarează autoritățile locale. Este și motivul pentru care rentabilitatea traseelor și eficiența T.U.C. au fost dezbătute recent de către Consiliul Local Municipal. Deși la o primă vedere lucrurile nu sunt tocmai roz în cazul societății Primăriei, autoritățile locale consideră că unitatea nu se află în impas. În perioada următoare, consilierii din Râmnicu Sărat vor purta discuții cu reprezentanții T.U.C. pentru a analiza atent situația și a identifica măsurile necesare pentru a acoperi costurile societății.

Responsabilii Primăriei Râmnicu Sărat susțin că societetea de transport în comun are o situatie stabilă, chiar dacă încă mai inregistreaza pierderi. Primarul Sorin Cîrjan este nemultumit de situația societății, dar consideră că, privind în trecut, societatea T.U.C. se află pe un drum bun. Consilierii liberali sunt de părere că, în primul rând, trebuie clarificată pozitia Consiliului Local față de societatea de transport urban de călători. Ei spun că principalii beneficiari ai serviciilor T.U.C.  trebuie să fie locuitorii municipiului Râmnicu Sărat și abia după aceea, societatea se poate gândi să deservească și alte unități administrative.

Consilierii PNL consideră că prin consultări trebuie identificate modalitățile prin care Consiliul Local să poată aloca sume către societatea de transport urban de călători. Ei nu cred că majorarea tarifelor ar fi soluția salvatoare. Societatea Transport Urban de Călători din Râmnicu Sărat este subordonată Consiliului Local Municipal și prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 95