HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 20-26 IANUARIE 2020

0
584

Berbec – Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la serviciu, însă vei fi încântat. Cum ești dornic în permanență de acțiune, te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o listă de priorități și să nu te pierzi în amănunte neimportante.

Taur – Răscolirile sentimentale deschid săptămâna, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să te îngrijorezi. Cei dragi au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale.

Gemeni – Aai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să te aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut!

Rac – Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva care ți-ar dăuna pe termen lung. A doua parte a perioadei adduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice.

Leu – Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anu mit fel. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbă multă sărăcia omului, deci ar fi bine să-ți dozezi vorbele și gesturile.

Fecioară – Ai multă energie, chef de a te implica în mai multe acțiuni simultante, dar mai ales de a te implica în treburile altora. De aceea unii s-ar putea supăra că intervii neinvitat în viața lor. Ocupă-te numai de tine și lasă-i în pace pe ceilalți!

Balanță – Ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Ești destul de obosit, simțind nevoia de a fi mai mult tu cu tine. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare.

Scorpion – O săptămână controversată vizavi de relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional. Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt mulți cei care, mai mult sau mai puțin discret, îți reproșează rigiditate mentală.

Săgetător – Multe aspecte profesionale, în mod special se vor evidenția dialogurile cu șefii și reuniunile oficiale. Fii pregătit cât poți tu de bine, pentru că sunt șanse să oferi explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru.

Capricorn – Sunt zile interesante pentru relațiile cu străinătatea. Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Sunt multe aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea fii precaut.

Vărsător – Începutul săptămânii îți aduce câștiguri financiare dintr-o colaborare, de la și prin alții. Alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi.

Pești – Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi considerabile pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile commune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 + = 36