TEATRUL DRAMATIC „GEORGE CIPRIAN” DESCHIDE ANUL CU 4 SPECTACOLE AȘTEPTATE DE CĂTRE PUBLICUL BUZOIAN

0
676

Luna ianuarie aduce spectacole noi pentru publicul buzoian. După ce în luna decembrie Teatrul „George Ciprian” a lansat 3 premiere, în această lună toate cele 3 spectacole sunt aduse pe scena noastră pentru iubitorii de teatru. Pe 18 ianuarie spectacolul FAZA LUNGĂ revine pe scena Teatrului „George Ciprian”.

Sven – un avocat cu veleități artistice, un bărbat de succes căruia viața pare să-i fi oferit totul.

Jana – o asistentă dentară tânără și frumoasă ce și-a construit împreună cu Sven o realitate confortabilă și sigură. La prima vedere, cei doi formează un cuplu de invidiat, o relație condimentată cu petreceri mondene, vacanțe exotice și un anumit ștaif existențial. E suficient un accident, aparent minor, pentru ca totul să se dea peste cap.

Apariția lui Odillo, un vagabond ce se recomandă drept „consilier de imagine”, zdruncină din temelii relația celor doi, scoțând la iveală toate frustrările și neîmplinirile acumulate de aceștia în timp. Totul ia forma unui thriller cu accente comice, o savuroasă poveste de viață ce va ține spectatorii cu sufletul la gură pînă la finalul spectacolului. Din distributie fac parte Dan Clucinschi, Andreea Darie, Vlad Nicolici, Irina Ungureanu. Prețul biletul este de 30 ron.

Pe 21 ianuarie Teatrul „George Ciprian” găzduiește spectacolul BARZA DOMNULUI MINISTRU’.  Alături de ADRIANA TRANDAFIR, vă invităm să luaţi parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Ce se poate întâmpla când soţia unui important om de stat a rămas însărcinată?! Dar dacă, în acelaşi timp, află că şi fiica, viitoarea noră şi fata în casă au rămas toate însărcinate?! Evident, un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?

O comedie explozivă şi extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine. Sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai teatrului romanesc. Preț bilet 100 ron.

Pe 25 ianuarie așteptăm copiii la spectacolul PRINȚESA ELSA ȘI COCORII de Cristian Negoescu, o adaptare liberă după de H. C. Anderson

Micuța prințesă Elsa si frații ei trăiesc fericiți în împărăția lor, până când împăratul tată, fără să știe ce face, se însoară cu o vrăjitoare care nu iubește copiii. Astfel, sub vraja aruncată asupra lor de noua împărăteasa, tatăl devine neputincios și slab iar baieții frați sunt transformați în cocori. Pentru că Elsa nu este atinsă de vrajă, ea este alungată din regat, de două ori, ultima oară pentru totdeauna. Elsa, rămasă singură, începe să-și caute frații pierduți in cerurile albastre ale împărăției. Rugaciunile îi sunt ascultate în cele din urmă, iar îngerul ei păzitor o ajută pe prințesă, să-și găseasca frații dupa 10 ani și să-i scape de vraja aruncată asupra lor. Elsa țese în tăcere haine din urzici pentru frățiorii ei cu care îi îmbracă și îi retransformă în oameni. Împărăteasa își pierde puterile de vrăjitoare, și este băgată în cel mai înalt turn al castelului. Elsa, fratii ei, tatăl lor dar și prințul care o ia de soție pe Elsa, vor trăi fericiți în împărăția scoasă de sub vrajă.  Preț bilet 15 ron copii / 20 ron adult.

Pe 31 ianuarie este programată comedia O NOAPTE FURTUNOASĂ DE I.L. CARAGIALE în regia lui Radu Gabriel.  Din distribuție fac parte actori buzoieni precum Ștefan Pavel, Vlad Drăgulin, Silviu Mircescu, Alina Rotaru, Alina Suărășan, Alex Călin, Alex Bogdan.  Prețul unui bilet estede 30 de ron. Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian”, de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și online de pe site-ul Teatrului. Programul integral poate fi consultat pe www.teatrulgeorgeciprian.ro secțiunea CALENDAR și pe pagina de Facebook Teatrul George Ciprian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =