HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 13-19 IANUARIE 2020

0
805

Berbec – O săptămână foarte interesantă vizavi de relațiile cu anturajul apropiat. Se întrezăresc discuții, întâlniri cu multă lume, dar și călătorii pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale.

Taur – Apar cheltuieli, însă îți cresc și veniturile. Pe deasupra te poți bucura și de favoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel.

Gemeni – O perioadă controversată, pentru că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante și chiar de neînțeles pe alocuri. Amintește-ți că viața este un film în care joci diverse roluri, din când în când. Universul are grijă de toate nevoile tale, doar că trebuie să-i permiți acest lucru și să ai încredere.

Rac – Ai nevoie de odihnă și meditații interioare. Ține cont de nevoile organsimului tău și îngrijește-te pe îndelete. Urmează o perioadă dificilă în privința sănătății, astfel că ar fi bine să urmărești atent semnalale organismului și să iei deja măsurile necesare.

Leu – Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii care te înconjoară încă de la începutul săptămânii. Cu toate că multe aspecte discutate cu aceste persoane te pot necăji profund, undeva în adâncul sufletului tău vei recunoaște că sunt adevărate. Ai nevoie de un duș rece privitor la viața ta.

Fecioară – Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi, sau de oficialități din diverse instituții. Ferește-te să vorbești prea mult despre tine și despre subiecte pe care le cunoști prea puțin sau deloc. Fii prudent atât în privința sănătății, cât și în plan profesional, la locul de muncă.

Balanță – Mentalul îți este răscolit la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să eviți discursurile publice, deciziile majore și semnarea unor documente cu implicare pe termen lung. Posibile călătorii și discuții cu persoane aflate în alte țări.

Scorpion – Multe și mărunte se vor petrece în plan financiar toată săptămâna. Ecoul celor discutate și petrecute va răsuna multă vreme de acum încolo. Ar fi bine să faci ordine în tot ce ține de acte, înscrisuri privitoare la bani, bunuri patrimoniale și facturi. Ești animat de gânduri mărețe, nobile.

Săgetător – Relațiile parteneriale sunt provocatoare, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Aparent există oportunități de colaborare cu ceilalți, dar sunt numai aparențe. Există hibe ascunse care îți pot dăuna în viitor, dacă acum accepți sarcini profesionale noi.

Capricorn – Este multă forfotă la serviciu, dar și în plan personal ai planificate demult tot soiul de activități domestice. Raționalizându-ți eficient timpul și resursele, plus energia vitală, vei putea finaliza totul cu suc­ces. Sănătatea fluctuează, astfel că este bine să te plimbi în aer liber și să te odihnești.

Vărsător – Ești dornic de afecțiunea celor dragi, de compania lor și de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Cumva există o ruptură între tine și cei dragi. Deja te afli pe o altă frecvență față de cei apropiați până nu de mult, astfel că simți foarte bine diferențele dintre voi.

Pești – săptămâna debutează cu treburi gospodărești și cu discuții familiale. Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se animă segmentul amoros, răscolindu-ți amintirile și dorul de o persoană iubită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 19