MARCEL CIOLACU, REALES PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI JUDEȚENE A PSD BUZĂU

0
842

Cei aproape 430 de social-democrați prezenți astăzi, la Conferința Extraordinară a organizației județene a PSD și-au ales astăzi conducerea. Mai exact, Marcel Ciolacu a fost reales cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la şefia organizaţiei judeţene. El este şi preşedintele interimar al PSD la nivel central.

La Conferinţa Extraordinară înainte de alegerea noii conduceri au susținut discursuri secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu, președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, președintele PSD Bacău, Dragoș Benea, președintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ Buzău Romeo Lungu, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, consilierul județean Petre Burada, primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit, senatorul PSD Lucian Romașcanu, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan

Pe parcursul Conferinţei, atât invitaţii de la nivel central, cât şi liderii locali ai PSD i-au cerut lui Marcel Ciolacu să candideze pentru şefia naţională a partidului. În discursul său, deputatul Marcel Ciolacu a menționat că încă indecis în legătură cu o candidatură pentru funcţia de preşedinte al PSD. Liderul PSD Buzău a declarat că vrea un răgaz pentru a lua decizia în ceea ce privește candidatura sa la funcția de lider al partidului național.

,,Veți fi primii pe care o să-i anunț, vă spun acum sută la sută că vreau să fac parte din echipa de la nivel central. M-ați ajutat prin faptul că ați avut încredere în mine și vreau să fac parte din echipa centrală a partidului”, a precizat Marcel Ciolacu.

Tot astăzi, şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte executiv al PSD Buzău. De asemenea, au fost aleși și cei 17 vicepreședinți ai partidului și cei 51 de delegați la congresul PSD ce se va organiza spre finele lunii februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 75