2020, ANUL MARILOR PROIECTE DE INFRASTRUCTURĂ ÎN MUNICIPIUL BUZĂU

0
774

Primarul Constantin Toma a anunțat cele mai importante investiții care vor fi demarate în acest an. Unul dintre proiecte vizează modernizarea a trei importante artere de circulație din municipiul Buzău: Bulevardul Unirii, Bulevardul Industriei și strada Transilvaniei. Aceste străzi vor fi reabilitate cu fonduri europene.

Valoarea totală a proiectului este de 88,3 milioane de lei, bani europeni. Primăria Buzău va contribui la proiect cu un procent de 2 la sută din valoarea totală a investiției, adică 1,76 de milioane de lei. Edilul speră ca tot în 2020 să demareze un alt proiect anunțat acum aproape 3 ani: amenajarea Iazului Morilor.

În această primăvară, vor începe și lucrările de modenizare a Stadionului de atletism. Arena va avea o pistă nouă de alergare, o tribună cu aproximativ 1.500 de scaune și o tabelă electronică. Un proiect demarat anul trecut și care se va finaliza în 2020 vizează reabilitarea clădirii Bazarului, din centrul orașului. După ce va fi dat în folosință, imobilul va găzdui birouri ale Primăriei Buzău și ghișee de lucru cu publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 74