ABONAȚI ȘI CÂȘTIGAȚI, ÎN PRAG DE ANUL NOU!

0
849

Au preferat serviciile TV Sat și au avut parte de un cadou extraordinar de Anul Nou!  Este vorba despre peste 100 de abonați fideli ai serviciilor de televiziune și internet furnizate de societatea TV Sat 2002. Aceștia au intrat automat ca participanți ai tombolei „Aniversaria TVSat 25 de ani”, alături de toți abonații TV Sat, care la sfârșitul lunii noiembrie nu înregistrau datorii la facturi. În urma unei extrageri, realizată cu ajutorul unui soft care a ales aleatoriu câștigătorii din lista participanților, 100 de abonați au primit un abonament gratuit timp de un an, la serviciile TV Sat la care erau deja abonați.

Alti trei abonați au fost și mai norocoși. Râmniceanul Marcel Dicianu a câștigat un frigider. Bărbatul a primit premiul cu mari emoții și mulțumește trustului pentru inițiativă. Marcel Dicianu spune că premiul este binevenit, deși nu se aștepta să fie desemnat unul dinte marii câștigători ai tombolei. Petruș Tatu, din comuna Mătești, a câștigat o mașină de spălat, pe care a luat-o în primire chiar în prag de An Nou.

Bucuria unui astfel de premiu de fidelitate l-a copleșit pe buzoian, mai ales că este singurul premiu câștigat până acum la cei 47 de ani. De calitatea serviciilor oferite de TV Sat se va bucura în continuare și Gheorghe Lupu, din comuna Pietroasele. El a fost ales câștigătorul unui televizor smart, cu ecran de 107 centimetri, care îi va aduce în casă programele preferate. Lista tuturor câștigătorilor poate fi vizionată pe videotextul televiziunii TVSAT, sau la sediile TVSat din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =