SPECTACOLUL ,,MAGIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ LA CINEMA”! O INIȚIATIVĂ CARITABILĂ TVSAT MEDIA GROUP ȘI CENTRUL CULTURAL ,,ION BESOIU’’

0
746

TVSat Media Group și Centrul Cultural ,,Ion Besoiu”, Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, DGASPC Sibiu, în parteneriat cu Crucea Roșie Sibiu, Mitropolia Ardealului, Starbucks, Simpa, Mandra și Trans Agape organizează în data de 23 decembrie evenimentul ,,Magia Sărbătorilor de Iarnă la Cinema”. Peste 200 de copii din centrele de plasament din județul Sibiu sunt invitați la Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’să trăiască o experiență minunată de sărbători.

Pe lângă cadourile dăruite de Moș Crăciun, magia desenului animat îi va învălui pe parcursul zilei, când vor participa la proiecția unui frumos film de iarnă. ,,Prin spectacolul caritabil ”Magia Sărbătorilor de Iarnă la Cinema ” ne bucurăm să oferim un cadou care suntem convinși că va lumina sărbătorile copiilor din centrele de plasament.  Centrul Cultural ,,Ion Besoiu” este un reper important al orașului Sibiu și ne dorim ca și prin acest eveniment să susținem colectivitatea unde ne desfășurăm activitatea. Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru implicarea în acest proiect și ne bucurăm că, împreună, putem dărui acestor copii un cadou special de sărbători”, a afirmat Adrian Neagu, președinte TVSat Media Group.

Evenimentul, dedicat exclusiv copiilor din centrele de plasament, va avea loc luni, 23 decembrie, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu’’, Sibiu. Centrul Cultural ,,Ion Besoiu” găzduiește o gamă completă de activități artistice și evenimente de afaceri, fiind singurul spațiu de spectacole din Sibiu modernizat la cele mai înalte standarde tehnice și de confort pentru participanții la aceste evenimente. Pentru mai multe informații: centrulionbesoiu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =