LEONARD DIMIAN ÎNVESTIT PREFECT AL JUDEŢULUI BUZĂU

0
694

Leonard Dimian a depus, astăzi, jurământul, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Consiliul Judeţean Buzău. La eveniment au fost prezenţi directorii  serviciilor deconcentrate din judeţ, printre care și fostul prefect Carmen Ichim, revenită pe funcția de șef al Gărzii de Mediu Buzău. Învestirea s-a făcut în sistem videoconferinţă, organizată de Ministerul Afacerilor Interne. La câteva minute după ce a fost instalat în funcția de prefect, Leonard Dimian a ținut să adreseze mulțumiri liderului PNL, Ludovic Orban.

Noul prefect al județului Buzău spune că pentru a face față cu brio în noua calitate se bazează pe experiența în funcția de subprefect, căpătată pe parcursul a  aproape 6 luni. Prima provocare pentru noul reprezentant al Guvernului va fi gestionarea cât mai bună a fenomenelor meteo extreme pe timp de iarnă.

Leonard Dimian, în vârstă de 51 de ani, este de profesie economist. Este absolvent al Facultății de Finanțe, Contabilitate, Informatică din cadrul Universității București, în 1997, iar în anul 2006, a obținut diploma de master în specializarea Management Public în cadrul Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București. Dimian a fost numit prefect al județului Buzău la propunerea ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 66