VIDEO: PREMIUL SPECIAL PENTRU INOVAȚIE ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA, OBȚINUT DE MUNICIPIUL BUZĂU

0
628

Administrația locală buzoiană a participat luni seară, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sub înaltul patronaj al președintelui Klaus Iohannis, la Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România, unde s-au decernat premiile AMR pe 2019. Municipiul Buzău a câștigat premiul special pentru inovație în administrația publică din România. De peste 2 ani, Primăria Buzău implementează managementul de tip Kaizen, în premieră mondială în administrația publică, fapt confirmat de domnul Masaaki Imai, fondatorul Kaizen Institute Global din Tokio, Japonia.

,,Astfel, în 2 ani și 3 luni s-a obținut o economie de timp pentru cetățenii buzoieni, prin reducerea timpului de răspuns, de peste 400 de ani, câștigându-se și peste 4 milioane de euro, venituri suplimentare. Mulțumesc mult buzoienilor care ne-au sprijinit și ne sprijină în permanență cu idei de îmbunătățire a activității Primăriei. De asemenea, mulțumesc în mod deosebit funcționarilor din aparatul propriu al Primăriei care au obținut rezultate bune pentru cetățenii Buzăului”, a menționat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

În cadrul aceleiași gale, în calitate de membru al Asociației Municipiilor din România, administrația locală din Râmnicu Sărat a obținut Premiul “EXCELENȚĂ ÎN EFICIENȚĂ ENERGETICĂ”, pentru implementarea cu succes a proiectului de iluminat cu led în municipiu, finanțat din fonduri elvețiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 76