INVITAȚIE LA ULTIMELE MECIURI DISPUTATE ÎN ACEST AN, PE TEREN PROPRIU, DE SPORTIVII GLORIEI BUZĂU

0
301

Clubul din Crâng îi invită pe buzoieni în acest sfârșit de săptămână la ultimele meciuri disputate pe teren propriu din acest an. Astfel, sâmbătă, 7 decembrie, cu începere de la ora 11:00, va avea loc partida de fotbal dintre SCM Gloria Buzău și FC Ripensia Timișoara, ce contează pentru etapa cu numărul XXI din Liga a 2-a. Mai apoi, duminică, 8 decembrie, începând cu ora 17:00, toți suporterii și iubitorii voleiului sunt așteptați la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, unde buzoienii vor înfrunta CS Știința Explorări Baia Mare, în etapa a VIII-a din Divizia A1 Masculin. Pentru meciul de fotbal, SCM Gloria Buzău pune la dispoziția spectatorilor următoarele categorii de bilete: Peluze: 5 lei; Tribuna II: 8 lei; Tribuna I: 10 lei; Tribuna 0: 15 lei. Biletele se pot achiziționa doar sâmbătă, 7 decembrie, de la următoarele case de bilete:

  • Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 2 case deschise în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00, cu 4 operatori)
  • Poarta 1 (Piața Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)
  • Poarta 2 (Electrica) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)
  • Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00).

Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți:

  • Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 3 (Stadion „Metalul”): Acces galeria echipei oaspete;Acces persoanele cu dizabilități
  • Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0; Acces Tribuna VIP nr.1; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă.

Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult. Pentru meciul de volei, intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here