VOTUL POLITICIENILOR

0
531

Liderii partidelor politice din judetul Buzău, parlamentarii și actualii șli foștii șefi ai administratiei locale au venit în mare parte la urne de dimineață. Toți au votat la secția de  care aparțin, fie singuri, fie însotiți de membrii familiei. Primarul Constantin Toma și liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, au venit împreună să voteze. Toma a votat la Liceul de Arte, iar liderul organizației județene a PSD și în același timp președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a mers la Școala nr. 5. ”

La ieșirea de la urne, Marcel Ciolacu a ținut să îi felicite pe românii din străinătate care au votat în număr mare. Pe de altă parte, liderul PSD a menționat că ,,ar trebui după aceste voturi o dezbatere foarte serioasă ca cel puțin votul pentru  președinte să fie obligatoriu astfel încât președintele să fie legitimat de cat mai multi români.”

Dimineață a ajuns la urne și fostul prefect al Buzăului, Valeriu Ungureanu. El a votat în jurul orei 9:10, împreună cu soția, la Școala numărul 5.  La fel de matinal a fost și președintele organizației municipale a PNL, Constantin Ionescu, ce a venit la vot în jurul orei 09:30, la secția de la Școala nr. 15. El a declarat că a votat pentru ca ”România să se îndrepte”, iar românii din străinătate să revină acasă.

Foarte binedispus, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a venit la urne pentru a-și vota candidatul preferat, în jurul orei 10.00. Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, la ora 11.00, prezenţa la urne în judeţul Buzău a fost de 12,20%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 90