KLAUS IOHANNIS, VICTORIE ZDROBITOARE ÎN TURUL II AL ALEGERILOR PREZIDENŢIALE

0
634

Datele sondajului SOCIOPOL arată că preşedintele Klaus Iohannis s-a impus în turul al doilea al alegerilor pentru Președintele României, în faţa Vioricăi Dăncilă, la o diferenţă foarte mare. Potrivit sondajului, Klaus Iohannis a obţinut 67% din voturile exprimate în ţară, iar Viorica Dăncilă 33%.

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obţinut 64,8% în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de duminică, iar reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 35,2%. Datele sunt valabile pentru ora 19,30 şi doar pentru secţiile de pe teritoriul României, fără a ţine cont de secţiile din străinatate.

Conform exit-poll-ului IRES, care include și votul din Diaspora, Iohannis a câștigat alegerile cu 66,5%, la diferență uriașă față de Viorica Dăncilă – 33,5%, marjă de eroare fiind de 2%. Prezența la vot în România cu un sfert de oră înaintea închiderii urnelor de vot era de 49,78%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 19