PARCUL DIN CARTIERUL BARIERA FOCȘANI, DIN RÂMNICU SĂRAT VA FI REAMENAJAT

0
890

Unul dintre cele mai controversate parcuri din județul Buzău va fi reamenajat. Este vorba despre parcul din cartierul Bariera Focșani din Râmnicu Sărat, unde Administrația Domeniului Public realizează lucrări de betonare a aleilor pietonale. După realizarea acestora, lucrare efectuată într-un procent de 80 la sută, în zonă, vor fi plantați arbori. Conducerea ADP Râmnicu Sărat afirmă că lucrările nu se vor opri aici. Mobilierul urban existent în parc va fi lăcuit și vor fi montate două toalete ecologice.

Reprezentanții ADP Râmnicu Sărat consideră că de anul viitor parcul din cartierul Bariera Focșani va fi o veritabilă atracție pentru locuitorii din zonă, deoarece aleile betonate vor permite  practicarea unor sporturi în aer liber, precum jogging, role și biciclete.

Parcul din cartierul Bariera Focșani a fost realizat în anul 2015, cu fonduri primite din partea Ministerului de Mediu. De la înființare și până în prezent, parcul nu a fost folosit de râmniceni, pentru că în zona sunt puțini locuitori care s-au mutat definitiv. Municipalitatea a demarat de reamenajare a parcului deoarece acesta se află într-o vizibilă stare de degradare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =