GALERIE FOTO: REZULTATE REMARCABILE OBȚINUTE DE SPORTIVII VIBE DANCE STUDIO, LA CUPA MEMORIALĂ ,,DANIEL NECHITA”

0
1336

Sâmbătă, 16 septembrie, la Galați s-a desfășurat cea de-a noua ediţie a ”Cupei Memoriale Daniel Nechita” la dans sportiv, la care au participat și sportivii buzoieni de la Vibe Dance Studio. Aceștia s-au calificat în două  semifinale și opt finale, cu o clasare pe locul 1, două locuri 2, două locuri 3, un loc 4 și un loc 5.  Ziua de sâmbătă a început cu competiția de Fete Solo  Bronz ( concurs de două dansuri – vals lent și cha cha) unde, la prima participare Isabela Popa a urcat pe podium – locul 2. În programul următor, micuții de la Vibe Dance Studio și-au arătat taletul și măestria în pași de dans. Rezultatele muncii lor nu au întârziat să apară. Voinicii au dansat finalele competițiilor, cu calificări pe podium:

Debutanți 4 – 7 ani Cha – Cha:

Iustin Petru Preda și Taria Bianca Vigheci – locul 10

Justin Ungureanu și Ariana Constantinescu – locul 5

Debutanți 4 – 7 ani Vals Lent

Justin Ungureanu și Ariana Constantinescu – locul 3

Debutanți Cha – Cha 8 – 9 ani

Alexandru Preda și Diana Andrei – locul 1

Debutanți Vals Lent 8 – 9 ani

Alexandru Preda și Diana Andrei – locul 2

Apoi, sportivii de la clasele oficiale au continuat cu evoluții foarte bune, rezultatele fiind mărturie pentru acest fapt:

Clasă Hobby 6 – 9 ani:

Tudor Oprea și Daria Clopoțel – locul 3

Clasă E 12 – 15 ani:

Andrei Anghel și Mihaela Cîrstian – locul 2

Clasă D 12 – 15 ani

Vlad Galeș și Miruna Corbu – locul 9

După o zi maraton, cu sportivi concurenți în fiecare program, aici vorbim de antrenorii Alin Ion și Alexandra Darie, care au fost lângă lângă fiecare sportiv concurent, de la prima oră a zilei, Eduard Rusu și Alessia Cristea au încheiat competiția în finală, pe locul 4. Următoarea competiție – Cupa Kronstadt-, la care vor participa sportivii Vibe Dance Studio va avea loc la Brașov, pe data de 30 noiembrie 2019. Sportivii buzoieni vor pregăti evenimentul finalului de an –  Spectacolul de Crăciun-, un regal în pași de dans prin care se va sărbători evoluția, progresul și rezultatele tuturor, de la mic la mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 20