PSD, CÂȘTIGĂTOR DETAȘAT ÎN MUNICIPIUL RÂMNICU SĂRAT

0
1275

Rezultatele provizorii pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale arată că la Rm. Sărat, PSD a obținut peste 33 % din voturile alegătorilor. Pe locul 2 s-a clasat Pro România, cu un procent de peste 22 %, în timp ce PNL s-a situat pe poziția a 3-a, în preferințele electoratului. Liderii politici locali le mulțumesc râmnicenilor care au ieșit la vot pe parcursul zilei de ieri.

Și reprezentanții Pro România din Rm Sărat s-au declarat mulțumiți de rezultate obținute în municipiu. Liberalii din Rm. Sărat sunt încântați de rezultatul obținut de Klaus Iohannis la nivel național, dar sunt multumiți și de scorul obținut la nivelul municipiului, mai bun decât cel înregistrat la alegerile europarlamentare din vară.

46,26 la sută din totalul râmnicenilor cu drept de vot s-au prezentat, ieri, la urne.  La nivelul municipiului Rm. Sărat au fost deschise 21 de secții de votare, la care au fost așteptați 32.471 de râmniceni înscriși pe listele permanente. Dintre aceștia au votat 13.919 de alegători, alți 999 au fost înregistrați pe listele suplimentare și 105 alegători au apelat la urna mobilă. În județul Buzău, prezența la vot a fost de 47,95 la sută, puțin peste media națională. Turul 2 al alegerilor prezidențiale va avea loc duminică, 24 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 54