ÎNGHESUIALĂ LA UȘA BIROULUI ELECTORAL JUDEŢEAN BUZĂU

0
516

A fost aglomeraţie ieri seară la predarea proceselor verbale la sediul Biroului Electoral Judeţean Buzău. Câteva sute de persoane s-au înghesuit la uşile sălii mari a Consiliului Judeţean, acolo unde trebuiau lăsate procesele verbale după numărătoarea voturilor. Membrii secţiilor de votare au aşteptat la coadă să ia un bon de ordine de la cele două persoane care au avut acest lucru în sarcină, pentru ca mai apoi să predea documentele. La un moment dat, situația a scăpat de sub control.

Pentru depunerea proceselor verbale întocmite după numărătoarea voturilor era nevoie de prezenţa celor patru persone de la fiecare secţie de votare. Este vorba despre preşedinţii, vicepreşedinţii, poliţiştii sau jandarmii responsabili cu paza buletinelor de vot şi operatorii de tabletă care au avut sarcina de a verifica dacă alegătorii au mai votat la acelaşi scrutin.

Predarea sacilor cu buletine de vot şi a ştampilelor la depozitul amenajat de Prefectura Buzău s-a desfăşurat în condiţii normale, timpul de aşteptare pentru reprezentanţii secţiilor de votare fiind de cel mult două minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =