BUZOIENII SUNT AȘTEPTAȚI LA MECI

0
578

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu ora 11:00, SCM Gloria Buzău va disputa cu Metaloglobus București partida ce contează pentru etapa a XVI-a a Ligii a 2-a. Pentru meciul de fotbal, clubul din Crâng pune la dispoziția spectatorilor următoarele categorii de bilete: Peluze: 5 lei; Tribuna II: 8 lei; Tribuna I: 10 lei; Tribuna 0: 15 lei. Biletele se pot achiziționa vineri și sâmbătă de la următoarele case de bilete:

  • – Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 2 case ( o casă deschisă vineri între orele 10.00 – 18.00, cu 1 operator; ambele deschise în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00, cu 4 operatori)
  • – Poarta 1 (Piața Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)
  • – Poarta 2 (Electrica) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)
  • – Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00).

Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces. Pentru îmbunătățirea desfășurării evenimentelor sportive care se vor desfășura la stadionul Municipal „Gloria” Buzău, conducerea clubului anunță un set de măsuri organizatorice necesare. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți:

  • Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 3 (Stadion „Metalul”): Acces galeria echipei oaspete;Acces persoanele cu dizabilități
  • Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0; Acces Tribuna VIP nr.1; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă. Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =