TEHNOLOGII DE VIITOR

0
584

Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România a organizat ieri, la Hanul lui Manuc din Capitală, ediția a șaptea a Convenției ACeR, cel mai important eveniment al anului dedicat industriei de telecomunicații din România. La reuniune au participat ministrul Comunicațiilor și Societății Informaţionale Alexandru Petrescu, precum și reprezentanți din politică, administrație, din industria telecomunicațiilor și marii furnizori de echipamente si soluții tehnice. Evenimentul a fost deschis de președintele A.C.e.R, Adrian Neagu, totodată președinte al TV Sat Media Grup. Adrian Neagu s-a arătat încântat de faptul că ACeR a reușit de-a lungul timpului să protejeze și să apere interesele membrilor asociatiei, dar și să atragă parteneri importanți. Președintele AceR recunoaste că debutul anului 2019 a fost dificil pentru industria telecomunicațiilor, mai ales prin implementarea Ordonanței 114, care a produs importante schimbări legislative. Greutățile de care continuă să se lovească membrii Asociației sunt cunoscute, atât de ministrul Comunicațiilor și Societății Informaţionale, cât și de politicieni.

ANCOM are însă cu o veste bună pentru membrii ACeR care au deschis litigii cu companiile din zona de electricitate pentru accesul la stâlpi. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai Parlamentului și autorităților locale. În cadrul reuniunii ACeR, participanții au avut ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV si al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile si provocările pieței de telecomunicații.

Principala temă a discuțiilor din acest an a vizat implemenetarea tehnologiei 5G în România, proiect care se află deja într-un stadiu avansat. Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România este un liant între operatorii care activează în domeniul comunicațiilor electronice (cablu, internet, telefonie, IPTV, satelit), societățile care dețin licențe audiovizuale de radio și televiziune din România, producătorii de echipamente și soluții tehnice pentru industria de comunicatii electroncie și organismele si autoritățile statului cu responsabilitati in domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =