UN NOU CONTRACT DE SALUBRIZARE

0
670

Servicii mai bune de curățenie, containere distribuite populației pentru colectarea deșeurilor vegetale, dar și amenajarea unor platforme îngropate de gunoi, in zona blocurilor. Sunt câteva dintre angajamentele luate de societatea RER Ecologic odată cu semnarea unui nou contract de salubrizare cu administrația locală din Rm Sărat.

Ieri, la Primaria Rm Sărat, reprezentanții instituțiilor publice locale responsabile în procesul de salubrizare a orașului, președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari, reprezentanți ai societății civile, dar si organizații care întreprind acțiuni de ecologizare în zonele vulnerabile ale Râmnicului au fost informati cu privire la noul plan tarifar, dar și la principalele tipuri de deseuri care urmează a se colecta în perioada următoare.

Odată cu semnarea noului contract de salubrizare, Primăria Rm Sărat a demarat campania ,,Curatenia orasului incepe cu tine!,,, acțiune menită a conștientiza importanța implicării fiecărui cetățean în curățenia municipiului.

Noul contract de salubrizare va intra în vigoare din decembrie și a fost încheiat pe o durată de opt ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =