FEMEIE DIN VERNEȘTI, URMĂRITĂ LA NIVEL INTERNAŢIONAL DE AUTORITĂŢILE DIN AUSTRIA, REȚINUTĂ LA BUZĂU

0
737
Sursa foto: slate.com

Poliţiştii buzoieni de investigaţii criminale, împreună cu cei de la Secţia rurală Merei au depistat pe raza comunei Breaza, au depistat ieri, pe raza comunei Breaza, o femeie de 35 de ani din comuna Verneşti, urmărită   la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria, împotriva  sa  fiind emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a trei infracţiuni pe teritoriul acestei ţări, respectiv:rezistenţă faţă de autoritatea de stat, vătămare corporală şi vătămare corporală gravă.

Poliţiştii au pus în executare mandatul de aducere emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, iar după ce persoanei în cauză i s-a adus la cunoştinţă semnalarea introdusă pe numele său în Sistemul Informatic Schengen, aceasta a fost dusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel   Ploieşti, unde a fost prezentată procurorului competent pentru soluţionarea   cauzei, fiind dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, buzoianca a fost prezentată Curţii de Apel Ploieşti cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile judiciare din Austria. Instanţa de judecată a emis împotriva acesteia un mandat de arestare preventivă prin care s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile. Buzoianca a fost încarcerată în Centrul de   Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =