MUZEUL JUDEȚEAN BUZĂU FACE ANGAJĂRI. SUNT VACANTE TREI POSTURI

0
1389

Instituția de cultură buzoiană organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi, și anume: muzeograf-etnografie, grad II; muzeograf-istoria presei, grad II și muncitor (instalator) (G), treapta I. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de muzeograf-etnografie, grad II sunt studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul arte, istorie, etnografie, etnologie, muzeologie/ muzeografie, antropologie, sociologie; vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an.

Pentru postul de muzeograf (istoria presei), grad II, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții specifice: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul arte istorie, muzeologie/muzeografie și vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an. Pentru a obține postul de muncitor (instalator) (G), treapta I, cei interesați trebuie să aibă studii gimnaziale (certificat de calificare instalator-instalații sanitare) și o vechime în muncă de minimum 4 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 29 octombrie 2019, ora 16.30, urmând ca pe 06 noiembrie 2019, ora 10.00, să aibă loc proba scrisă, iar pe 12 noiembrie 2019, la ora 10.00 să se țină proba de interviu. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a Muzeului Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 72