CELE MAI BUNE CEAIURI DE TOAMNĂ

0
727

 

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit ceaiurile. Au ajuns treptat să cunoască și să folosească puterea plantelor pentru beneficii privind sănătatea.  Vă prezentăm pe scurt câteva ceaiuri trecute de către specialiști pe lista celor mai recomandate toamna.

-Ceaiul verde este un antidot pentru cancer, cel alb te fereşte de diabet, ceaiurile de plante calmează psihicul, aduc minerale şi vitamine, fac bine la ficat şi îmbunează stomacul.

Ceaiul de rădăcină de lemn dulce, combinat cu scortişoara şi coajă de portocală. domolesc tusea şi ameliorează raguşeala

-Ceaiul care combina flori de musetel, gălbenele, flori de tei, petale trandafir şi câteva fire de lavandă aduce  linişteşte şi rasfaţă simturile, odihneşte mintea şi sufletul.

-Ceaiul de  menta calmeaza indigestiile, greaţa, balonarea şi nimic nu este mai plăcut decât o ceaşa caldă, îndulcită cu miere.

-Ceaiul de pudră de ghimbir, echinacea, măceşe şi ceai de mentă este  cel mai eficient în lupta cu gripa.

-Un ceai exotic pentru toamnă poate fi folosit preparând un amestec de ceai negru, pudră de scorţişoara, cardamom, cuişoare, ghimbir, câteva boabe de piper. Infuzează-le, îndulceşte-l cu lapte de migdale cald.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 73