MAI MULTĂ SIGURANȚĂ ÎN ȘCOLI PENTRU ELEVI

0
663

Lipsa siguranţei elevilor în şcoli, dar si in afara acestora, reprezintă una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă în prezent sistemul educaţional românesc. Din ce in ce mai multi parinti solicita celor responsabili să acorde atenţie reală problemei şi să procedeze la luarea unor măsuri eficiente, care să ferească elevii de orice factori de risc la care ar putea fi supuşi. Seful administratiei ramnicene, Sorin Cirjan, sustine ca vor fi discutii pe această tema cu Poliția Municipală, una dintre institutiile care ar putea interveni in cazul evenimentelor produse in perimetrul unitatilor scolare, datorită atributiilor si efectivelor de care dispun.

In timp ce parintii vor sa-si stie copii in siguranta, autoritatile locale se lovesc de lipsa personalului si dotarile insuficiente.

La Rm. Sarat, un rol in monitorizarea elevilor in apropierea unitatilor scolare si pe traseele de deplasare il are si Politia Locala. Mai mult, in fiecare an scolar, reprezentantii  Politiei Municipale pun in aplicare o serie de masuri cu scopul prevenirii si combaterii violentei in scoli si cresterii sigurantei in unitatile de invatamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 14