ELEVII DE 10 AI BUZĂULUI, PREMIAȚI LA INSPECTORATUL ȘCOLAR

0
1620

Elevii de 10 ai Buzăului au fost premiați astăzi de Inspectoratul Școlar Județean. Este vorba despre 11 elevi care au obținut media maximă la Evaluarea Națională, și patru elevi care au luat 10 pe linie la Bacalaureat. Cei 15 elevi au primit diplome, dar s-au ales și cu o recompensă financiară din partea Ministerului Educației.

Sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Buzău a găzduit, astăzi, festivitatea de premiere a elevilor care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, sesiunea 2019. Premiile au fost înmânate de către inspectorul școlar general, Florina Stoian.

Elevii cu zece la Bacalaureat au primit câte 3.000 de lei, iar cei care au luat nota maximă la Evaluare Națională au primit câte  1.000 de lei.

Elevii de 10 la Bacalaureat sunt Cătălin Dumitru și Bianca Voicu, ambii de la Colegiul „B.P. Hasdeu”, Elena Teodora Radu, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, și Gabriela Marin, de la Liceul Pedagogic.

Elevii cu 10 pe linie la Evaluare Națională sunt Nicolae Cristian Macovei, Maria Ciobanu și Dan Ionuţ Calcan, toți trei de la Colegiul „B.P. Hasdeu”, Mara Miruna Răducan, Alexandra Elena Moldoveanu și Elena-Christiana Catrinoiu, de la Şcoala nr. 11, Luca Pană, de la Şcoala nr. 1, Andreea Radu, de la Şcoala nr. 15, Maria Spiţă, de la Liceul „Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat și Bianca Luminiţa Perian, de la Şcoala „Vasile Cristoforeanu”, tot din Rm. Sărat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 35 = 37