BUZĂU: ELEVII A DOUĂ UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT VOR ÎNVĂȚA, ÎN NOUL AN ȘCOLAR, ÎN ALTE LOCAȚII

0
826

 Elevii Colegiului Național,,Al. Vlahuță “ și cei ai Școlii Gimnaziale ,,Dr. Ilie Pavel”din Rm. Sărat vor învăța în alte locații din acest an școlar. Mutarea elevilor are loc datorită lucrărilor de reabilitare și modernizare demarate în cele două unități de învățământ. Liceul Tehnologic ,,Trăian Savulescu” și Liceul Tehnologic ,, Victor Frunza” din municipiu vor găzdui elevii până la finalizarea investițiilor.

În acest an școlar, elevii Colegiului Național,,Al. Vlahuță” din Rm Sărat vor învăța într-o altă locație, din cauza lucrarilor de reabilitare si modernizare care au demarat la clădirea liceului în primăvară. Potrivit municipalitatii, investiția se afla in graficul stabilit in proiect.

Și elevii Școlii Gimanaziale „Dr. Ilie Pavel” din Rm. Sarat vor învăța la o altă unitate de învățământ, tot din cauza unor lucrări de reabilitare și extindere a clădirii. Lucrările au demarat în această vară, dar au fost sistate pentru că imobilul prezintă o stare avansată de deteriorare, situație ce impune o reexperizare tehnică. Edilul din Rm Sărat speră ca problema să fie rezolvată, iar lucrările să nu fie abandonate.

Pe perioada derularii lucrărilor, elevii Colegiului Național „Alexandru Vlahuță” vor învăța în cadrul Liceului Tehnologic ,,Traian Săvulescu”, iar elevii Școlii Gimnaziale „Dr. Ilie Pavel” la Liceul Tehnologic ,,Victor Frunză”.

 

Loredana Bălan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 + = 39