GARDUL STADIONULUI MUNICIPAL RM SĂRAT A AJUNS ÎN INSTANȚĂ

0
652

Lucrări cu cântec la baza sportivă de la intrarea în muncipiul Rm Sărat. Este vorba despre construcții demarate la stadionul municipal din Rm Sărat și care au ajuns în atenția Poliției Locale în urma unei sesizări adresate atât Poliției, cât și Primăriei. Reprezentanții departamentului de autorizare în construcții din cadrul Poliției Locale Rm Sărat au verificat reclamația și au constatat că la stadion se construiește un gard, lucrări care necesită autorizație. Reprezentanții Primăriei și ai bazei sportive au avut însă o altă părere: la stadion se efectuează doar lucrări de reparații, pentru care nu au nevoie de autorizație.

Disputa privind natura lucrărilor demarate la stadionul municipal din Rm Sărat nu a putut fi tranșată nici de către o comisie specială întrunită la Primărie. Dacă responsabilii municipalității au susținut, în continuare, că nu este vorba despre o construcție, ci despre reparații, lucrări pentru care nu aveau nevoie de o autorizație, reprezentanții Poliției Locale și-au menținut punctul de vedere: construcția gardului trebuie făcută în baza unei autorizații.

Procesul verbal prin care Poliția  Locală Rm Sărat constata că Primăria a demarat la stadionul municipal lucrări ilegale a fost contestat în instanță, urmând ca justiția să se pronunțe în acest caz.

Dincolo de această controversă și de decizia instanței de judecată, trebuie remarcate însă și alte aspecte, nu doar anormale, ci și extrem de suspecte, ale lucrărilor demarate, pe ascuns, de Primăria Rm. Sărat la stadionul municipal. În primul rând, este vorba despre valoarea lucrărilor, care s-ar ridica, potrivit unor surse, la aproape 500.000 de lei, sumă ce poate fi destinată lesne construcției a 2-3 case în municipiu, nu doar unor reparații. În al doilea rând, potrivit unor martori, lucrările de la stadion sunt executate, cel mai probabil prin încredințare directă, fără licitație, de o firmă ce aparține unui consilier municipal al PSD, lucru absolut ilegal deoarece acesta nu poate avea relații contractuale și de afaceri cu Primăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =