ZILELE MUNICIPIULUI RÂMNICU SĂRAT

0
2256

Râmnicu Sărat se pregătește de o sărbătoare devenită déjà tradiție: “Zilele Municipiului”. Ediția din acest an  va debuta, vineri seara, în piațeta din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cornel Tudose și elevii săi, de la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu, dar și cunoscutul artist Ducu Bertzi. În următoarea seară râmnicenii se vor bucura de numeroase recitaluri susținute de artiști consacrați: Margareta Clipă, Ansamblul Rapsodia Carpaților, Mircea Rusu Bând și Lidia Buble. Ultima seara,  poate și cea mai așteptată, mai ales de tineri, îi va aduce pe scenă pe cei de la Carla’s Dreams.

Autoritățile îi îndeamnă pe spectatori să păstreze curățenia  în zonă, astfel încât la plecare, piațetă din fața primăriei să rămână fără gunoaie. În acest sens, în zonă vor fi amplasate la tot pasul, cosuri de gunoi confectionate special pentru acest eveniment. Anul trecut, în ultima seară de spectacol, după plecarea petrecăreților în zonă  au rămas numeroase sticle goale de bere, sticle din plastic, hârtii  și alte gunoaie, care au fost strânse de angajații de la salubritate, până dimineață.

În piațeta din fața primăriei Rm Sărat a fost déjà montată scena, iar comercianții își instalează standurile, de unde  râmnicenii se pot înfrupta cu bunătăți sau își pot cumpăra  mici suveniruri, care să le amintească de această sărbătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 8 = 16