PROCESIUNE ÎNCHINATĂ SFINTEI MARIA

0
892

Maica Domnului va fi celebrată, la Râmnicu Sărat,  în ajunul marii sărbători de pe 15 august, când biserica prăznuiește Adormirea Maicii Domnului, printr-o  procesiune religioasă, deja consacrată.

După săvârșirea slujbei închinate Adormirii Maicii Domnului, la biserica ce poartă același hram și la care va fi prezent și ÎnaltPreaSfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, credincioșii sunt îndemnați să participe, începând cu ora 21.00, și la procesiunea religioasă, cu epitaful Maicii Domnului, pe străzile orașului. În premieră, anul acesta procesiunea se va ține după slujbă, și nu înainte, așa cum a fost în anii trecuți.

Credincioșii alături de preoți vor merge pe un traseu bine stabilit ce va cuprinde străzile Pieței, bdul Digului, Mihai Eminescu, zona Primăriei, Catedrală, străzile Pricipele Ferdinand, Primăverii,  Victoriei și revenire la Biserică Adormirea Maicii Domnului.

Procesiunea religioasă închinată Sfintei Maria dă startul ediției din acest an a Zilelor Orașului, sărbătoare care va avea loc între 16 și 18 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 24