NICI VICEPRIMAR, NICI CONSILIER

0
667

Consiliului Local Municipal Rm. Sărat a luat, ieri, la cunoștiință  Ordinul Prefectului Buzău privind încetarea mandatului de consilier local a lui Ștefan Torcărescu și declararea ca vacant a locului ocupat de acesta în cadrul Consiliului. Patru consilieri locali s-au abținut de la vot, spunând că nu cunosc motivele excluderii din PSD, pentru că nu au fost discutate în cadrul CLM.

Fostul viceprimar al municipiului, Ștefan Torcărescu, afirmă că nu cunoaște acuzațiile care i se aduc și contestă, atât decizia PSD de excludere a sa din partid, cât și ordinul Prefectului de vacanțare a postului de consilier local. El susține că astăzi a fost chemat la Comisia de etică a PSD Buzău.

Ștefan Torcărescu a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Rm. Sărat de către consilieri în urma alegerilor locale din iunie 2016. Mandatul de consilier local și cel de viceprimar al lui Ștefan Torcărescu a încetat pe 12 iulie 2019. Deocamdată, Consiliul Local Municipal Rm. Sărat funcționează cu 18 consilieri, iar postul de viceprimar este vacant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =