ȘEFUL STS A DEMISIONAT

0
782

Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Ionel-Sorinel Vasilca,  a anunțat că a înaintat președintelui Klaus Iohannis, demisia sa din funcție. Acesta a precizat  că, citez” demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112″,  am incheiat citatul.

STS este instituția acuzată de Poliție că a oferit târziu date legate de localizarea Alexandrei, fata de 15 ani sechestrată, violată și ucisă, care a apucat să sune de 3 ori de pe telefonul agresorului, la 112.

De altfel, prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a cerut lui Klaus Iohannis să îl demită pe directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 72